SEGRE

SUCCESSOS CAPPONT

Deixen estacionat sense les rodes un vehicle al pàrquing dels Camps Elisis

Veïns i usuaris es queixen de la inseguretat

Imatge del vehicle ahir al matí.

Imatge del vehicle ahir al matí.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cotxe sense les quatre rodes i recolzat sobre pedres i rajoles va aparèixer ahir al matí estacionat a la part coberta del pàrquing dels Camps Elisis. Es desconeix si es tracta d’un robatori de les rodes o bé d’un cotxe que ha estat sostret o abandonat. El vehicle desvalisat és un Fiat Stylo i els vidres no han patit danys, per la qual cosa es desconeix si es tracta d’un acte delictiu o incívic.

Conductors que estacionen els seus vehicles en aquesta esplanada i a l’avinguda Tarradellas reclamen des de fa temps més presència policial, ja sigui de la Guàrdia Urbana o dels Mossos d’Esquadra, especialment quan és de nit, per evitar les constants onades de robatoris que es registren. És molt habitual veure vehicles amb alguna de les llunes trencades. Els afectats asseguren que els furts són constants, especialment el cap de setmana. L’associació de veïns de Cappont també va reclamar més vigilància.

En aquesta zona, els robatoris a l’interior de vehicles són constants, sobretot en cap de setmana

Els Mossos d’Esquadra aconsellen deixar al maleter qualsevol objecte o compra que es faci, especialment aquests dies, per evitar ser víctima d’un robatori. A més, recomanen deixar-lo “sense que ningú ho vegi” ja que els lladres poden estar a l’aguait.

D’altra banda, l’estiu passat van detenir un home com a presumpte autor de més de 50 robatoris a l’interior de vehicles. L’home va ingressar preventivament a la presó. Segons la policia, els robatoris van ser comesos suposadament per aquest individu en tan sols 15 dies, tot un rècord a la ciutat ja que no es recorda cap altre cas similar. Els robatoris es van registrar sobretot a la zona de l’Escorxasor i majoritàriament tenien lloc durant la nit. El detingut ocultava els objectes robats en un edifici.

tracking