SEGRE

Cau una banda d'atracadors de cases que va actuar a Lleida

Un grup romanès itinerant que publicava en xarxes socials imatges portant armes de foc i blanques

El material intervingut per la Policia Nacional

Desarticulada una banda d'atracadors de cases que va actuar a LleidaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha desarticulat un grup romanès itinerant especialitzat en robatoris amb força en domicilis en una operació que s’ha saldat amb tres detinguts en els municipis madrilenys de Coslada i Torrejón de Ardoz que operaven per tot Espanya. Els arrestats, de complexió forta, publicaven en xarxes socials imatges portant armes de foc i blanques i se’ls imputen nombrosos fets delictius comesos a Oviedo, Lleó, Lleida, Saragossa, València i Tarragona.

A Coslada han estat detinguts dos presumptes autors materials de robatoris mentre que a Torrejón de Ardoz ha estat arrestada una persona que es dedicava a la venda del material sostret al mercat negre, ha informat la Policia Nacional.

La investigació es va iniciar gràcies a les informacions facilitades per l’Ambaixada de Romania, que va alertar de la possible existència a Espanya d’un grup criminal vinculat a robatoris en habitatges. Els agents van agilitzar els tràmits per a la seua localització i detenció ja que els arrestats ideaven tornar pròximament a Romania.

La Policia els ha intervingut en un registre gran quantitat de rellotges, peces de joieria i eines per forçar les tanques de les portes d’accés com guants, palanquetes i maces.

tracking