SEGRE

SUCCESSOS ROBATORI

Ferit al ser atracat en una discoteca de Cappont a punta de navalla

Va succeir el dia 17 i el personal de seguretat va retenir els dos autors fins que els Mossos els van detenir || Van acorralar la víctima al lavabo per robar-li el mòbil

L’atracament va tenir lloc el 17 de desembre passat.

L’atracament va tenir lloc el 17 de desembre passat.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del diumenge 17 de desembre dos joves, de 20 i 22 anys, acusats d’atracar a punta de navalla un altre jove, de 19, a l’interior de la discoteca La Nuit situada a l’avinguda de les Garrigues, al barri de Cappont. La víctima va patir diversos talls al coll i les mans a l’intentar repel·lir l’agressió, però les ferides no van necessitar ingrés hospitalari. La policia catalana va arrestar els dos individus com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa després que empleats del local retinguessin els dos suposats autors.

L’agressió es va produir de matinada a l’interior de la discoteca, concretament al lavabo d’homes, quan dos individus es van abalançar sobre la víctima per robar-li. Per intimidar-lo, li van posar una navalla al coll i li van exigir que els donés el telèfon mòbil. El jove, que s’hi va negar, va patir diversos talls al coll i les mans al forcejar amb els lladres. Posteriorment, el personal de seguretat de la discoteca va retenir els dos suposats autors i va avisar els Mossos d’Esquadra, que es van personar al lloc. Després d’identificar-los i interrogar víctima i testimonis sobre els fets, van procedir a la seua detenció per l’intent d’atracament.

La víctima, de 19 anys, va patir talls a la mà i al coll durant el forcejament amb els lladres

Autors de 20 i 22 anys

Els arrestats són un veí d’Alcarràs, de 20 anys i nacionalitat marroquina i un home de 22 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut, segons va informar ahir un portaveu de la policia catalana, que els acusa d’un delicte de robatori i intimidació en grau de temptativa i un altre de lesions. Pel que sembla, el jutge de guàrdia hauria decretat presó preventiva per a un d’ells, segons van informar fonts properes al cas. Per la seua part, la víctima, després de ser atesa de les lesions sofertes, va acudir a la comissaria dels Mossos per presentar la denúncia i el corresponent informe de lesions.

Els dos arrestats per apunyalar dos noies declaren avui al jutge La parella detinguda dimarts acusada d’apunyalar dos noies de 20 anys a l’avinguda de les Garrigues declararan avui davant del jutjat de guàrdia. L’home, de 29 anys, i la dona, de 19 anys, van ser arrestats dimarts a la tarda i els Mossos els acusen d’una doble temptativa d’homicidi. Per la seua part, les víctimes estaven ahir ingressades a l’hospital Arnau de Vilanova i la seua evolució era favorable. Després de ser evacuades en ambulància, totes dos van haver de ser intervingudes d’urgència, segons van informar fonts hospitalàries. Una d’elles va patir un important tall al coll mentre que l’altra va resultar ferida al tòrax. Pel que sembla, els detinguts van increpar les dos joves i, de manera sorprenent, un d’ells va treure una navalla i les va apunyalar.

tracking