SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Ingressa a psiquiatria del Santa Maria després del doble apunyalament de Cappont

La jove arrestada, que assegura que va cometre l’agressió en defensa pròpia, pateix un trastorn de la personalitat || L’altre acusat ha quedat en llibertat amb càrrecs

La jove acusada de l’agressió (esquerra), ahir abans de declarar al jutjat de guàrdia.

La jove acusada de l’agressió (esquerra), ahir abans de declarar al jutjat de guàrdia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jutge de guàrdia va deixar aquest dijous en llibertat amb càrrecs els dos detinguts per l’apunyalament a dos noies dimarts passat a Cappont, però va decretar l’ingrés obligatori a la unitat de Psiquiatria del Santa Maria d’un d’ells, concretament de la jove de 19 anys. Segons fonts properes al cas, la noia pateix un trastorn límit de la personalitat que comporta una discapacitat de més del 40%. Durant la seua declaració davant de la magistrada, la jove va exculpar de l’ocorregut l’altre detingut i va reconèixer ser ella l’autora de les lesions, encara que va assegurar que les va causar en defensa pròpia perquè va témer per la seua vida. Segons la seua versió dels fets, abans de l’apunyalament es va produir una discussió entre les dos noies que van resultar ferides i els acusats. Posteriorment, pel que sembla les víctimes la van increpar i va ser quan es va iniciar una baralla en la qual es van colpejar i van caure a terra. En aquell moment, l’acusada, que va ser examinada ahir per un metge forense, va treure una navalla que portava a la butxaca i va apunyalar les dos noies, una al coll i l’altra al tòrax. La detinguda va assegurar en la seua declaració que no va ser conscient dels llocs on va causar les ferides perquè en aquell moment no veia res.

L’altre arrestat, un home de 29 anys, va quedar en llibertat amb càrrecs després de la seua declaració amb el compromís de personar-se periòdicament al jutjat. Davant del jutge va assegurar que ell només va intentar separar les persones que es barallaven, una cosa que hauria quedat acreditada pels testimonis de l’agressió, entre els quals dos taxistes, que van assegurar davant dels Mossos d’Esquadra que en cap moment van veure l’acusat colpejar les víctimes. Tant un com l’altra van ser acusats inicialment de temptativa d’homicidi, encara que tot apunta que finalment es tractarà d’un delicte de lesions.

tracking