SEGRE

SUCCESSOS INCENDI A LLEIDA

Quatre intoxicats en un foc a Alcalde Porqueres

A l’entrada d’un bloc i va omplir de fum tot l’edifici

Imatge de l’edifici on van tenir lloc els fets.

Imatge de l’edifici on van tenir lloc els fets.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones, entre elles un nen d’onze anys, van resultar intoxicades per fum diumenge en un incendi declarat en un immoble de Balàfia, a Lleida ciutat. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda a l’edifici situat al número 57 del carrer Alcalde Porqueres. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un cotxet de nadó que es trobava al replà de l’entrada al bloc va començar a cremar-se i va generar una important fumarada que ràpidament es va estendre per tot l’edifici.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar ràpidament dos patrulles de la Guàrdia Urbana, que van ser les que van sufocar les flames, i també hi van anar bombers de la Generalitat. Pel que sembla, va ser necessari confinar a casa els veïns que es trobaven en aquell moment a l’edifici, ja que es va crear un efecte xemeneia amb el fum generat.

De fet, segons van explicar fonts properes, va ser necessari que els bombers traguessin de les cases algunes persones amb ajuda del camió escala. Dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van assistir al lloc i després de practicar unes primeres cures, van decidir evacuar a l’Arnau quatre veïns que havien patit una intoxicació lleu per fum.

Per la seua banda, els bombers van actuar entre aquest diumenge a la tarda i ahir en tres incendis de xemeneia que es van declarar en una casa de la Vall de Boí, en un habitatge d’Alpicat i en un altre de la Granadella.

A més a més, també els van avisar per dos incendis que van calcinar contenidors al carrer Fondarella de Mollerussa i a les Valls de Valira. Finalment, els bombers van actuar dissabte a la nit en un foc de matolls a la Seu d’Urgell.

tracking