SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut al fugir després de robar en un cotxe aparcat a Cappont

Va ser perseguit per un mosso fora de servei

Vista aèria de les dependències de la Guàrdia Urbana.

Vista aèria de les dependències de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir un home de 35 anys per haver robat a l’interior d’un vehicle a Cappont. Un arrest que va ser possible gràcies a un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei, que el va perseguir fins a la seua detenció. Els fets van tenir lloc cinc minuts abans de les dotze del migdia quan el mosso va trucar a la Urbana per avisar que estava perseguint un home que havia robat el mòbil i la cartera a un ciutadà a l’avinguda de l’Estudi General i que anava en direcció a la plaça Espanya. Ràpidament, diversos agents de la Policia Local es van atansar al lloc i van localitzar el presumpte lladre, que fugia corrent, en el moment en què entrava a l’estació d’autobusos. Al cridar-li l’alto, els agents el van identificar com un veí de Lleida de 35 anys.

El propietari de la cartera i el mòbil robats va explicar que havia sorprès el detingut mentre buscava a l’interior de la seua furgoneta, aparcada a l’altura de l’avinguda de l’Estudi General. Havia trencat el vidre d’una de les finestretes per poder accedir al cotxe. Finalment, l’home va ser arrestat per un delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

Els Mossos van rebre prop de 900 denúncies per robatoris dins de vehicles fins al setembre del 2017

L’any passat, la Urbana va detenir vuit persones per robatoris en interior de vehicles a la ciutat de Lleida. Hi ha zones en les quals els veïns exigeixen que s’implementin més mesures de seguretat al detectar-se pics d’activitat delictiva, amb els cotxes com a botí. A un dels detinguts se li van atribuir més d’una vintena d’assalts. L’any passat, els Mossos d’Esquadra van comptabilitzar prop de 900 denúncies per robatoris en interior de vehicles a les comarques lleidatanes entre els mesos de gener i setembre, fets pels quals es van practicar fins a cinquanta-quatre detencions.

tracking