SEGRE

VANDALISME INVESTIGACIÓ

Recopilen dades per identificar els autors de les destrosses del pàrquing de l'Escorxador

Danys en uns setanta cotxes a l’Escorxador

Imatge d’un dels vehicles danyats.

Imatge d’un dels vehicles danyats.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra recopilen dades per identificar l’autor o autors dels danys al voltant de setanta vehicles durant la nit de Reis en un pàrquing comunitari del carrer Roca Llaurador, al barri de l’Escorxador, com va avançar SEGRE diumenge.

La policia catalana comptava ahir al migdia amb un total de 33 denúncies formalitzades però esperaven que la xifra augmentés, segons va explicar un portaveu dels Mossos. A última hora d’ahir no havien transcendit detencions.

Els desperfectes afecten una setantena de vehicles, segons estimacions de les víctimes de la gamberrada

Les càmeres de seguretat pròximes a l’edifici podrien donar alguna pista després de delimitar-se l’hora aproximada en què es va produir l’esmentada gamberrada.

La policia també ha preguntat als diferents afectats si sospiten d’alguna persona en concret. Es desconeix si l’autor o autors tenien accés directe a l’aparcament o bé van poder entrar-hi quan hi accedia algun dels vehicles, que presentaven ratllades a la xapa, bonys a la carrosseria, retrovisors arrancats i rodes punxades.

Pedro Biela, administrador de la comunitat de propietaris afectada, va assegurar que els danys podrien ascendir a més de 70.000 mil euros. Les destrosses als cotxes són desiguals però de mitjana podrien ascendir a uns mil euros per vehicle, segons va detallar l’administrador, que va assegurar que encara no saben com es van poder introduir al garatge els responsables d’aquests danys. Biela va manifestar a més que els propietaris ja s’estaven plantejant canviar el sistema de seguretat de la porta principal d’accés i ara començaran els peritatges dels danys amb les diferents companyies d’assegurances.

tracking