SEGRE

El jutge envia a la presó la jove que va apunyalar dos noies a Cappont

La jove acusada de l’agressió (esquerra), ahir abans de declarar al jutjat de guàrdia.

La jove acusada de l’agressió (esquerra), ahir abans de declarar al jutjat de guàrdia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció 4 de Lleida ha ordenat aquest dimecres l'ingrés a la presó de forma preventiva de la jove de 29 anys acusada de ferir amb una navalla dos noies al barri de Cappont de Lleida. Els fets van passar la matinada del 26 de desembre a l'avinguda Garrigues de la capital del Segrià, quan, segons va reconèixer la pròpia detinguda, es va produir una discussió entre les dos noies que van resultar ferides i els acusats, és a dir, l'empresonada i un jove que va quedar en llibertat amb càrrecs.

En un primer moment, el jutge va decretar que la jove acusada del doble apunyalament ingressés a la unitat de Psiquiatria del Santa Maria. Segons fonts properes al cas, la noia pateix un trastorn límit de la personalitat que comporta una discapacitat de més del 40%.

La fiscalia acusa la detinguda d'intent d'homicidi, ja que les víctimes van haver de ser traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova, una amb un tall a la zona de les costelles i l'altra al coll, i ha insistit en demanar l'ingrés a la presó, petició que ha acceptat finalment el jutge.

tracking