SEGRE

MEDI AMBIENT COMISSIÓ

L'app de geolocalització de torres de l'Horta, a la fi en marxa

Els veïns, satisfets amb el taxi a demanda en comptes de bus

Una Horta amb futur

Una Horta amb futurSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esperada app de geolocalització de les torres de l’Horta per facilitar la tasca dels serveis d’emergència ja està en marxa per a un sistema operatiu i ben aviat es podrà descarregar en el més habitual. Així ho va explicar ahir el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa en la comissió de l’Horta i va indicar que els veïns que estimin podran introduir més informació sobre casa seua. El grup municipal d’ERC es va congratular que l’app ja funcioni i va recordar que el 2015 van proposar aquesta mesura. Larrosa també va informar en la comissió de la prova pilot amb taxi demanda en comptes d’autobús per cobrir millor les partides, com va avançar ahir SEGRE. Salvador Solsona, president de la comissió del l’Horta de la FAV, va considerar aquest projecte “molt interessant” i l’edil de Cs José María Córdoba va considerar que s’haurien d’incorporar aturades als hospitals, a més de Ricard Viñes i les estacions de tren autobús. Així mateix, Larrosa va reiterar la seua petició que la Generalitat augmenti la dotació de Mossos a l’Horta, arran de la preocupació veïnal pels nous robatoris registrats. El Comú els xifra en un centenar en dos mesos i reclama mesures urgents per frenar-los i una guia per prevenir-los. Cs també va reclamar més efectius de Mossos.

La Paeria va informar també del reglament de la marca Horta de Lleida i la Crida va lamentar que s’hagi consultat prèviament amb la comissió. Va dir que “té moltes similituds amb la proposta de creació d’un parc agrari que hem fet en repetides ocasions”. També va demanar que el Fòrum de l’Aigua inclogui un grup de treball sobre usos agraris.

El govern municipal i Cs reclama més Mossos davant del nou augment de robatoris a les partides

D’altra banda, ERC reclama celeritat en el trasllat de l’Oficina d’Atenció Ciutadana per evitar les cues que es produeixen davant del Pal·las, com va informar aquest diari.

tracking