SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben el cadàver d'un home en una tenda de campanya a l'Horta de Lleida

Vivia a prop de la depuradora, a Sot de Fontanet, i els Mossos no van trobar signes de criminalitat evidents || La Paeria havia donat ajuda social a la víctima

La tenda de campanya era a prop de la depuradora, a la partida Sot de Fontanet.

La tenda de campanya era a prop de la depuradora, a la partida Sot de Fontanet.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 44 anys nascut a Polònia el cos del qual va ser trobat sense vida ahir al migdia a l’interior d’una tenda de campanya situada a prop de la depuradora d’aigües residuals de la ciutat de Lleida, a la partida de Sot de Fontanet.

Un conegut de la víctima va alertar del succés cap a les 14.45 hores els serveis d’emergències. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, entre les quals de la Unitat de Territorial d’Investigació, així com personal sanitari, que només van poder certificar la defunció.

La Paeria va facilitar a l’home, de 44 anys, un habitatge, però no es va personar i no el van trobar

Els investigadors van examinar el cos, la tenda i els llocs pròxims i no van apreciar signes evidents de criminalitat, per la qual cosa d’entrada van descartar que es tracti d’una mort violenta. La principal hipòtesi és que va ser una mort natural. El cadàver va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses per practicar-li la pertinent autòpsia, que determinarà les causes exactes de la mort.

Per la seua part, l’ajuntament de Lleida va informar en un comunicat que l’home mort era usuari dels serveis socials municipals i li havia proporcionat ajuda. El consistori el va empadronar a l’alberg municipal perquè pogués tenir accés als serveis socials i sanitaris municipals.

“En els últims dies, l’home havia estat en contacte amb els serveis socials que l’atenien i feien seguiment del seu cas des de feia anys, per ocupar de manera immediata un pis del programa Housing First, gestionat per Sant Joan de Déu en conveni amb la Paeria”, resa el comunicat. Tanmateix, “al fer efectiu aquest ingrés, R.A.L. no es va personar i els educadors socials estaven aquests dies intentant localitzar-lo sense èxit”. L’home va estar fins a l’1 de gener a l’alberg. En ocasions anteriors, va ser portat a l’alberg per la Guàrdia Urbana.

tracking