SEGRE

El veí de Lleida acusat de violar la seua filla de 12 anys accepta cinc anys de presó

L'acord entre les parts comporta també una ordre d'allunyament de cinc anys i la retirada de la pàtria potestat

Vista de la seu dels jutjats al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí de Lleida de 40 anys acusat de violar la seva filla de només 12 ha acceptat cinc anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual. El judici havia de tenir lloc aquest dijous a l'Audiència de Lleida però finalment la vista no s'ha celebrat perquè les parts han arribat a un acord que ha tingut en compte l'atenuant de confessió, ja que va ser l'home qui es va presentar a comissaria abans de ser detingut i va reconèixer els fets.

La Fiscalia demanava en un primer moment una condemna d’onze anys de presó com a autor d’un delicte continuat d’abusos sexuals a menors d’edat. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, l’acusat, aprofitant que la mare treballava i ell es trobava tot sol amb la filla, va abusar sexualment d’ella en diverses ocasions i que van incloure accés carnal.

Els tocaments haurien tingut lloc entre el juliol del 2015 i l’agost del 2016, quan la nena tenia entre 12 i 13 anys, i l’agost del 2016. L’home es trobava sense feina i els fets haurien tingut lloc al domicili de la família.

tracking