SEGRE

Ros reitera la seua voluntat de ser candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida el 2019

L'alcalde considera "imprescindible" que el nou Govern i Parlament treballin "d'acord amb la legalitat"

Foto de família del dinar de Nadal de la Paeria amb els mitjans de comunicació.

Ros reitera la seua voluntat de ser candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida el 2019Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha qualificat l'any 2017 com a "dur", "difícil", "trist" i "amarg". Ho ha fet durant el seu discurs al dinar de Nadal que la Paeria ha celebrat aquest dijous amb els mitjans de comunicació a La Llotja. No obstant, Ros ha reiterat la seua voluntat de presentar-se com a candidat a l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el 2019.

Respecte a la situació política a Catalunya, considera "imprescindible" que el nou Govern i Parlament "treballin d'acord amb la legalitat" i, per tant, "que permetin que es pugui suspendre l'aplicació de l'article 155 i recuperar les institucions catalanes que tant ens va costar recuperar".

D'altra banda, després d'expressar el seu respecte a la justícia, l'alcalde de Lleida i president del PSC ha qualificat d'"error polític per part dels govern de l'Estat i d'Aragó" que es portés a terme el trasllat al Monestir de Sixena de la quarantena de peces que es trobaven al Museu de Lleida.

L'activitat urbanística i les polítiques socials de la Paeria també han marcat el discurs del paer en cap. Així, Ros espera que aquest 2018 sigui un any potencialment urbanístic on es renovaran una dotzena de places de la ciutat i es començarà amb el desplegament del POUM. Un dels projectes que ha volgut destacar l'alcalde és el servei de teleassistència, que ha assegurat que aquest any farà un salt qualitatiu. En aquest sentit, ha avançat que els usuaris podran sol·licitar ajuda a través del seu telèfon mòbil amb independència d'on estiguin.

tracking