SEGRE

SUCCESSOS URBANA

Sorpresos dos joves robant a l'interior del centre cívic de Balàfia

Vista de les dependències policials de la Guàrdia Urbana.

Vista de les dependències policials de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada dos joves de 19 anys al sorprendre’ls in fraganti robant a l’interior del centre cívic de Balàfia. Una patrulla va acudir al centre a la 1.20 hores després que saltés l’alarma. A l’arribar-hi, van veure com tres individus sortien per una finestra de l’edifici i se n’anaven corrent. Els agents van aconseguir retenir dos dels lladres. Posteriorment, van comprovar que la finestra havia estat forçada i havien buscat a l’interior del centre. També van trobar una cisalla a la motxilla d’un dels detinguts.

La Urbana també va arrestar uns altres dos joves per agredir un home i robar-li el mòbil

D’altra banda, uns altres dos joves de 18 i 20 anys van ser detinguts dimecres a la nit al carrer Boters després agredir un home per robar-li el mòbil. Els va arrestar una patrulla de la Urbana que va veure com sortien corrents d’un bar i tiraven un mòbil i una bossa amb marihuana sota un vehicle.

Així mateix, la Urbana va detenir ahir un home per robar dimecres en un domicili al passatge de l’Empordà. Es va emportar un televisor de 50 polzades i una videoconsola.

tracking