SEGRE

L'Audiència Provincial manté a la presó l'acusat d'assassinar la funcionària d'Ensenyament

Vista de l’entrada de l’habitatge de la víctima situada en el número 12 del carrer Acadèmia.

Vista de l’entrada de l’habitatge de la víctima situada en el número 12 del carrer Acadèmia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial de Lleida ha decidit mantenir en presó preventiva l’acusat d’assassinar, el febrer de l’any passat, Amparo Betés, la funcionària d’Ensenyament del carrer Acadèmia. La defensa havia demanat llibertat per l’acusat, que es troba en presó preventiva a l’espera de judici.

Un instal·lador de fibra òptica Com va avançar SEGRE, l’acusat, de 42 anys, era un instal·lador de fibra òptica que va estar al punt de mira des del primer moment de la investigació.

Un crim molt violent La mort va ser molt violenta i la víctima va rebre entre tres i quatre ganivetades al coll, en un atac que va tenir lloc d’improvís, segons van explicar a aquest diari fonts properes al cas. Amb tota probabilitat, la víctima no va poder defensar- se del seu assassí. No presentava marques que pogués haver estat lligada de mans abans de morir. Els investigadors també van demanar a les companyies telefòniques el registre dels números de mòbil que hi havia a la zona en l’interval de temps en què es va produir el crim, entre les 15.00 i les 23.00 hores, quan va ser trobat el cadàver

tracking