SEGRE

SEGURETAT ROBATORIS

La Paeria estudia instal·lar un control de matrícules de vehicles a l'Horta

Mantindran les patrulles actuals de Mossos i Urbana per evitar més robatoris

Un instant de la reunió feta ahir a la Paeria.

Un instant de la reunió feta ahir a la Paeria.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria estudiarà la viabilitat d’instal·lar un sistema de control de matrícules de vehicles a l’Horta de Lleida com a mesura per evitar més robatoris en aquesta zona. L’alcalde, Àngel Ros, va assegurar que analitzaran aquesta possibilitat i estudiaran si jurídicament és viable després de reunir-se amb els representants veïnals de les partides de l’Horta, de la Federació de les Associacions de Veïns (FAV) i els responsables de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. “Estudiarem la seua viabilitat jurídica, ja s’està fent en altres ciutats i podria ser una bona mesura per evitar més robatoris a la zona”, va destacar Ros.

A més d’aquesta proposta, es mantindran les patrulles actuals de Mossos i Urbana i es posarà en funcionament una comissió d’estudi de seguretat, que estarà formada per representants veïnals, els Mossos, la Urbana i l’agutzil de l’Horta. Per la seua part, els representants veïnals de l’Horta van valorar positivament la reunió amb la Paeria i els cossos policials i esperen que les mesures que es duran a terme serveixin per frenar aquesta onada de robatoris que han estat patint des de mitjans del mes de desembre. “Demanàvem que, a més de la Urbana, els Mossos fessin patrulles de vint-i-quatre hores a la zona, però, ens han dit que ara mateix és impossible. Malgrat això, confiem que totes aquestes propostes serveixin per reduir els robatoris a les partides”, va explicar Salvador Solsona, president de la comissió veïnal de l’Horta.

Els veïns confien que aquestes mesures frenin els robatoris a l’Horta, que en va patir alguns per Nadal

El president de la FAV, Toni Baró, va agrair a l’alcalde i als cossos policials la implicació amb la seguretat a l’Horta i va destacar que portaran a terme una campanya de sensibilització conjunta amb la Paeria perquè els veïns alertin de qualsevol incidència o succés que vegin per facilitar el treball dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. En cas que hi torni a haver una altra onada de robatoris a la zona, van recalcar que es portarà a terme un pla de xoc, com ja es va fer durant els dies de Nadal després que es produïssin diversos furts en cases de diferents partides.

tracking