SEGRE

Detingut un lladre al ser reconegut per la víctima en un bar del Barri Antic

Vista de les dependències policials de la Guàrdia Urbana.

Vista de les dependències policials de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir dilluns a la nit un veí de Lleida de 40 anys i nacionalitat algeriana acusat d’agredir un home amb una barra de ferro per robar-li el rellotge. Es dóna la circumstància que l’home va ser arrestat després que la víctima el reconegués quan es trobava en un bar del carrer Boters, al Barri Antic.

La Guàrdia Urbana va acudir dilluns cap a les 20.15 hores al carrer Boters després que fossin requerits per un ciutadà, que els va explicar que a l’interior d’un bar havia vist un dels autors d’un robatori que havia patit feia escassos dies. Una vegada allà, el ciutadà, des del carrer, va assenyalar als agents l’home que havia reconegut com la persona que el va colpejar amb una barra de ferro al cap per sostreure-li el rellotge i un altre objecte.

Robatori amb violència

Davant d’aquesta denúncia, els agents de policia van entrar al bar i, després d’identificar l’home, el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i van iniciar les diligències corresponents.

Es tracta de M.B., un veí de Lleida de quaranta anys i nascut a Algèria i van iniciar les diligències corresponents. Posteriorment, la patrulla va traslladar el detingut fins als Mossos d’Esquadra per declarar i passar a disposició davant del jutjat de guàrdia de Lleida.

tracking