SEGRE

La Comissió Territorial d'Urbanisme avala el vial de Torre Salses

Es tracta de l'accés a una gran zona comercial projectada entre els Magraners i la Bordeta

Torre Salses, entre els Magraners i la Bordeta, on hi ha prevista una zona comercial.

Torre Salses, entre els Magraners i la Bordeta, on hi ha prevista una zona comercial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida ha emès aquest dijous un informe favorable a la modificació del Pla general d'ordenació urbana de la capital del Segrià per reajustar el traçat de l'avinguda Víctor Torres, d'accés a Torre Salses, on hi ha projectada una gran zona comercial entre els barris dels Magraners i la Bordeta. El vistiplau de Comissió Territorial a la modificació del vial Víctor Torres va quedar en suspens en almenys tres ocasions, al·legant sempre qüestions tècniques i jurídiques, que la Paeria ha anat disculpant cada vegada i que ara finalment ha rebut la llum verda gràcies als canvis introduïts pel consistori.

L'expedient s'elevarà ara a la Comissió de Política Territorial i d'Urbanisme de Catalunya, que haurà d'emetre el seu informe al respecte abans que el document pugui rebre l'aprovació definitiva per part del conseller de Territori i Sostenibilitat. Així mateix, encara queda pendent l'aprovació del pla parcial de Torre Salses.

La Paeria defensa que aquest vial és “d’interès general” i que permetrà connectar el centre de la ciutat amb el marge esquerre, desenvolupar sectors urbanístics als dos costats de la carretera Ll-11 i “incorporar formats comercials que no tenen cabuda al centre urbà”, amb referència a les mitjanes superfícies previstes a Torres Salses, una gran zona comercial d’un total de 55.000 metres quadrats.

tracking