SEGRE

Troben una bomba de la guerra civil enmig de la ciutat de Lleida

Ha estat trobada a l’avinguda Onze de Setembre, a prop de l’escola bressol del Parc de Gardeny, i els Mossos l’han desactivat en una pedrera del Baix Segre

El lloc on ha estat trobada la bomba de la guerra civil, a l'avinguda Onze de Setembre.

Unes obres deixen al descobert una bomba de la guerra civil enmig de la ciutat de LleidaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una màquina excavadora ha deixat al descobert aquest migdia a Lleida una bomba sense explotar que podria ser de la guerra civil. L’operari de la màquina s’ha trobat un obstacle inesperat mentre treballava en l’enjardinament d’uns terrenys al costat de l’escola bressol del Parc de Gardeny, a l’avinguda Onze de Setembre. En veure que es tractava d’un obús ha trucat immediatament a la policia.

En arribar, els efectius dels Tedax dels Mossos d’Esquadra s’han trobat un obús de 70 centímetres de llarg per 20 d’ample. L’han recollit i l'han traslladat a una pedrera del Baix Segre, on la faran esclatar de forma controlada.

Els Mossos expliquen que són divereses les bombes de la guerra civil que encara queden enterrades al territori. Habitualment, quan es troben enmig del camp no es retiren, però en aquest cas s'ha optat per traslladar l’explosiu en tractar-se d’una zona urbana molt propera a una escola bressol.

tracking