x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

COMERÇ PROJECTES

La Generalitat dóna a la fi llum verda a l'accés a la futura zona comercial de Torre Salses

Actualitzada 19/01/2018 a les 09:50
Urbanisme autoritza el nou traçat de l’avinguda Víctor Torres i ara queda pendent el pla parcial
Imatge de la zona d’expansió de Torre Salses.

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Imatge de la zona d'expansió de Torre Salses.

SEGRE

La comissió territorial d’Urbanisme de la Generalitat va donar ahir llum verda a la modificació del Pla General aprovada per la Paeria per modificar el traçat de l’avinguda Víctor Torres, eix d’accés a la futura zona comercial projectada a Torre Salses, entre la Bordeta i els Magraners. Aquesta era la quarta vegada que l’expedient arribava a la comissió, que fins ara havia denegat la seua autorització exigint diversos canvis a l’ajuntament.

L’expedient s’elevarà ara a la comissió de Política Territorial i d’Urbanisme de Catalunya, que haurà d’emetre un informe abans de l’aprovació definitiva per part del conseller de Territori. En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, va afirmar que el document presentat per la Paeria era “impecable” i que l’aprovació d’aquest eix viari “facilitarà el desenvolupament de diversos sectors urbanístics de la ciutat”, entre els quals el de Torre Salses, i va recordar que connectarà la variant sud amb la plaça Europa.

El desenvolupament de la zona comercial de Torre Salses, on està previst que hi hagi 55.000 metres quadrats de mitjanes superfícies, queda únicament pendent del vistiplau a la modificació del pla parcial. Larrosa va recordar que fins ara la comissió territorial d’Urbanisme no s’ha pronunciat sobre aquesta qüestió perquè sempre l’ha supeditat a l’aprovació del nou traçat del vial Víctor Torres. Encara que no va voler fer cap vaticini, es va mostrar confiat que no hi haurà cap problema perquè el nou pla parcial tiri endavant. Així mateix, va assenyalar que desconeix quan s’inclourà aquest expedient a l’ordre del dia de la comissió territorial, que acostuma a fer una reunió al mes.

A més, Larrosa va dir que l’objectiu és que el nou eix viari capti el 15 per cent dels cotxes que ara utilitzen les avingudes de l’Estudi General i Miquel Batllori per accedir a la Bordeta.

La firma Eurofund Parc Lleida preveu ubicar-hi una àrea comercial de mitjanes superfícies i va pactar amb la Paeria aportar un total d’1,4 milions d’euros per a la construcció del vial d’accés.

La promotora va presentar a finals de l’any 2015 el pla de l’àrea comercial, però a causa de les traves burocràtiques encara no s’ha portat a terme.

Temes relacionats
Més informació
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre