SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Detingut per robar 12.000 euros del bar en què va treballar

Vista de l’estació de trens de Lleida, que allotja el bar.

Vista de l’estació de trens de Lleida, que allotja el bar.GUIU TUBELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un extreballador del bar restaurant de l’interior de l’estació de trens de Lleida com a presumpte autor d’un robatori de fins a 12.000 euros de la caixa forta de l’establiment.

El furt va ser denunciat a mitjans de gener, quan el responsable de l’establiment, situat a la plaça Ramon Berenguer IV, va constatar la desaparició de tota la recaptació setmanal dipositada a la caixa forta.

El presumpte lladre va utilitzar el mètode de la clau falsa, entrant amb una còpia de les originals

Una vegada rebut l’avís de la sostracció, els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al bar restaurant, on van obrir una investigació per aclarir els fets i identificar l’autor. Així, els agents van comprovar que ni les portes d’accés a l’establiment ni el pany de la caixa forta no havien patit danys ni havien estat forçats, per la qual cosa van centrar la investigació en aquelles persones que poguessin tenir relació amb el bar restaurant. Una altra pista era que el robatori es va produir just el dia abans que els responsables de l’establiment realitzessin l’ingrés setmanal de la recaptació al banc.

A més, també van determinar que el responsable del robatori havia anat directament a buscar la caixa forta, menystenint del tot altres punts de l’establiment. Així, van apuntar que el lladre havia utilitzat el mètode de la clau falsa i la investigació es va acabar amb la detenció d’un home que havia treballat al bar fins al desembre passat. Segons fonts dels Mossos, el presumpte autor del robatori hauria fet còpies de les claus de l’establiment mentre hi treballava. El detingut, d’origen veneçolà, va passar ahir a disposició judicial.

tracking