SEGRE

MOSSOS INVESTIGACIÓ

Rebenten diversos cotxes al pàrquing subterrani del campus de Cappont

Vidre trencat d’un dels cotxes.

Vidre trencat d’un dels cotxes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen els danys causats en almenys quatre cotxes que ahir al matí estaven estacionats al pàrquing subterrani de l’edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). L’autor o autors van trencar els vidres dels automòbils i, en algun, van sostreure objectes. A última hora de la tarda d’ahir, els Mossos no havien efectuat cap detenció relacionada amb aquest cas.

El succés es va produir durant el matí, després que els afectats aparquessin els seus cotxes. Tots ells se’n van adonar a l’anar a recollir-los al migdia. Es desconeix si l’objectiu dels autors era robar o es tracta d’un acte vandàlic.

D’altra banda, val a recordar que els Mossos d’Esquadra també investiguen un altre succés similar que es va produir durant la nits de Reis en un pàrquing del carrer Roca Labrador, a l’Escorxador, com va avançar aquest diari. Els Mossos van rebre unes quaranta denúncies. Els danys causats per una gamberrada ascendeixen a uns 70.000 euros al veure’s afectats uns setanta vehicles, que presentaven ratllades a la carrosseria, danys a la xapa o als retrovisors, així com rodes punxades.

tracking