SEGRE

El BOE publica les característiques de la prova d'accés a la Universitat

Els exámanes es realitzaran abans del 15 de juny

Una aula universitària.

El BOE publica les característiques de la prova d'accés a la UniversitatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest divendres les característiques, disseny i contingut de l’avaluació de Batxillerat per a l’accés a la Universitat (EBAU) d’aquest curs, així com les dates de la prova i els procediments de revisió de les qualificacions obtingudes.

El passat mes de novembre, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ja va publicar en la seua pàgina web aquest projecte d’ordre a fi que la comunitat educativa pogués presentar aportacions. En un comunicat, el Ministeri d’Educació ha recordat que l’avaluació haurà de ser realitzada en finalitzar el curs escolar 2017-2018 únicament pels qui desitgin accedir a la Universitat en el curs següent per estudiar un Grau.

Com a novetats respecte al passat curs, Educació ha introduït una sèrie de canvis, com la modificació de les dates de l’EBAU perquè no interfereixin amb el normal desenvolupament del curs i per garantir que els resultats estiguin disponibles a temps perquè els estudiants puguin realitzar amb normalitat els tràmits d’admissió a la universitat. Així, els exàmens es realitzaran abans del dia 15 de juny i els seus resultats provisionals seran publicats abans del 29 d’aquell mateix mes.

Quant a la convocatòria extraordinària, les proves hauran de finalitzar abans del 13 de juliol si se celebren aquest mes (els resultats seran abans del 21 de juliol), o abans del 15 de setembre si s’opta per aquesta segona opció (els resultats es veuran abans del 22 de setembre).

Una altra novetat ha estat la introducció, com a garantia per als estudiants, de la validesa indefinida de la superació de la prova d’accés, inclosa la realitzada el curs passat.

Les qualificacions obtingudes en les proves per millorar la nota d’admissió tindran una validesa de dos cursos, tant si es realitzen en finalitzar aquest curs com les realitzades el curs passat. I per millorar les qualificacions, es possibilita als estudiants la presentació en successives convocatòries a qualsevol de les proves i es prendrà en consideració la qualificació més alta que s’hagi obtingut.

tracking