SEGRE

BARRIS REIVINDICACIONS

Els veïns de Jaume I volen més vigilància contra la prostitució i les drogues

Reclamen una solució per al Mercat del Pla

Un moment de l’assemblea de veïns de Jaume I celebrada ahir a la tarda.

Un moment de l’assemblea de veïns de Jaume I celebrada ahir a la tarda.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Jaume I estan preocupats per la proliferació de la prostitució i el tràfic de drogues al barri, segons es va posar de manifest en l’assemblea anual de l’associació veïnal.

En aquesta reunió, van acordar demanar més vigilància de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra per combatre aquesta problemàtica. A més, van reclamar que s’engeguin les càmeres de videovigilància instal·lades i que no funcionen.

L’associació veïnal traslladarà a la Paeria una sèrie de propostes, entre les quals més llum i arbres

Una altra de les seues demandes és demanar la plantació de quinze arbres als carrers Camp de Mart, Jaume I, Assalt i a la plaça del Dipòsit. Els veïns també es van queixar que a la nit hi ha poca llum al carrer Camp de Mart, per la qual cosa demanaran la instal·lació de més fanals en aquest carrer.

Instaran la Paeria a reparar el paviment de passatge de l’Empordà, ja que està ple de clots, i també arreglar una quinzena de rajoles que sobresurten a l’encreuament del carrer de Múrcia amb Veguer de Carcassona, pel risc de caiguda que suposa per als vianants.

Una altra de les reivindicacions és la instal·lació d’unes bandes rugoses al paviment del carrer Sant Carles, però que siguin d’obra i no de goma, ja que aquestes es trenquen.

Finalment, els veïns sol·licitaran a l’ajuntament que busqui tan aviat com sigui possible una solució per al Mercat del Pla, després que la setmana passada la concessionària JamStores sol·licités la rescissió del contracte deu mesos després que tanqués l’outlet de roba que acollia el recinte.

Alguns veïns de la zona creuen que el millor seria un supermercat o un espai gastronòmic i de venda de productes locals. Això sí, “un negoci que funcioni”.

tracking