SEGRE

Presó per a dos homes per vendre heroïna al Centre Històric de Lleida

Els mossos van trobar al pis dels detinguts24 embolcalls d'heroïna, preparada per una venda imminent, i una bossa amb 44 grams d'heroïna, amb un pes total de 52,8 grams, 3.900 euros en efectiu i una bàscula de precisió.

Presó per a dos homes per vendre heroïna al Centre Històric de LleidaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous dos homes, de 44 i 43 anys, tots dos nascuts a Mali i veïns de Lleida, acusats de tràfic de drogues al Centre Històric de Lleida. Segons la policia, la detenció és el resultat d'una investigació iniciada arran d’una sèrie d'informacions on s’apuntava que des d’un domicili del carrer Boters estarien venent substàncies estupefaents al detall a consumidors habituals de la zona.

Des de finals de l’any passat els investigadors van realitzar una sèrie de gestions per recopilar indicis que, junt amb una acta aixecada per la Guàrdia Urbana de Lleida, van permetre confirmar les sospites.

Els investigadors van poder relacionar dues persones amb l’habitatge des d’on es realitzaven les transaccions. Tot apuntava que un d’ells, ja amb antecedents per delictes contra la salut pública, seria el responsable de l’activitat i l’altre, sense antecedents, seria qui realitzaria les vendes per tal de dificultar la investigació policial.

Va ser dijous passat quan els mossos van realitzar l’entrada al domicili dels sospitosos. En l’escorcoll es van localitzar 24 embolcalls d'heroïna, preparada per una venda imminent, i una bossa amb 44 grams d'heroïna, amb un pes total de 52,8 grams, 3.900 euros en efectiu i una bàscula de precisió.

Els agents van detenir les dues persones que vivien al domicili com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els detinguts van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida, que va decretar-ne l’ingrés a presó.

tracking