SEGRE

PAERIA PROJECTES

Ronda de presentacions i propostes per al POUM

Presència de més de 150 persones i entitats en el primer acte

Presentació del nou POUM davant d’entitats i empreses lleidatanes a la Llotja.

Presentació del nou POUM davant d’entitats i empreses lleidatanes a la Llotja.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va iniciar ahir una ronda de presentacions per escoltar valoracions i propostes del nou Pla de Ordenación Urbanística Municipal (POUM) en un acte celebrat a la Llotja a què van assistir més de 150 persones d’entitats i col·lectius empresarials de la ciutat.

L’alcalde, Àngel Ros, va destacar que el nou pla “té en compte previsions realistes i orienta el creixement de la ciutat cap a dins, omplint els espais que tenim als barris”. A més, va recalcar que el nou POUM contempla un marge de creixement de la població “realista” d’aproximadament 20.000 habitants (dels 140.000 actuals als 160.000) o de 40.000 en el millor dels casos.

Un altre dels eixos que es van remarcar va ser la protecció del patrimoni, al passar de 150 a 506 els espais protegits pel Catàleg de Béns Protegits. Ros va declarar, una vegada finalitzada la ronda de presentacions, que es faria públic el nou POUM perquè les entitats i els partits proposin millores o retocs al pla perquè compti “amb el consens més ampli possible”.

L’alcalde espera que, si es compleixen els terminis, es podrà aprovar el nou pla a l’estiu.

tracking