SEGRE

ACTUACIONS CENTRE HISTÒRIC

L'oratori dels Dolors de Lleida estarà llest per a Setmana Santa

La renovació de la teulada, a bon ritme

La teulada de l’església dels Dolors, en ple procés de reparació i rehabilitació.

La teulada de l’església dels Dolors, en ple procés de reparació i rehabilitació.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de rehabilitació de l’oratori dels Dolors del carrer Cavallers acabaran abans de Setmana Santa perquè la congregació pugui celebrar el seu 300 aniversari al temple.

Així ho va confirmar ahir l’ajuntament, que destaca que les obres avancen a bon ritme i complint els terminis previstos.

Ahir es van reunir el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, i el prior de la congregació dels Dolors, Fernando Gracia, per valorar l’estat de les obres i la seua obertura al públic en unes setmanes.

L’edifici està clausurat des del mes de desembre, després que el consistori ordenés el tancament d’urgència del temple per iniciar les obres per refer tota la teulada, ja que es trobava en molt mal estat i amb problemes estructurals que podien provocar l’ensorrament de l’edifici.

Davant d’aquesta situació, la Paeria es va fer càrrec de l’actuació de forma subsidiària per preservar els béns patrimonials, ja que l’edifici figura al catàleg d’elements d’interès històric, artístic i arquitectònic de la ciutat de Lleida.

tracking