SEGRE

Dos ferits en un accident entre dos furgonetes i un camió a l'N-240 a Lleida

Una altra persona ha resultat ferida lleu aquest matí quan un camió ha envestit un vehicle de manteniment a l'A-2 a Alcoletge

El camió implicat en l'accident d'aquest dilluns al matí a l'autovia A-2 a Alcoletge.

Dos ferits en un accident entre dos furgonetes i un camió a l'N-240 a LleidaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones han resultat ferides lleus aquest dilluns a la tarda en un accident per encalç entre dos furgonetes i un camió a l'N-240 al terme municipal de Lleida. Segons el Servei Català de Trànsit, el xoc s'ha produït quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda, en sentit Lleida, a l'altura del punt quilomètric 85.

L'accident ha obligat a donar pas alternatiu.

Un altre xoc per encalç a l'A-2

D'altra banda, al matí un camió ha col·lidit amb un vehicle que realitzava tasques de manteniment a l'A-2 a Lleida, en sentit Saragossa, a l'altura d'Alcoletge. Com a conseqüència del xoc, un dels conductors ha estat trasllat a l'Hospital Arnau de Vilanova en estat menys greu.

Els cossos d'emergència han rebut l'avís de l'accident al voltant de tres quarts de deu del matí. En el moment del xoc el vehicle del ministeri de Foment es trobava fent feines de manteniment al quilòmetre 467 de l'autovia. Durant més de dues hores s'ha tallat un carril de la via per procedir a la retirada dels automòbils afectats. La circulació ha estat restablerta per complet a dos quarts d'una del migdia.

tracking