SEGRE

BARRIS ENTITATS

L'associació del Camp d'Esports, tres mesos inactiva al dimitir la junta

Tots els membres van cessar i van entregar la clau del local social a la Paeria

L’associació del Clot vol una pista a la plaça Constitució.

L’associació del Clot vol una pista a la plaça Constitució.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta de l’associació de veïns del Camp d’Esports està vacant des de fa tres mesos, ja que tots els membres van dimitir en bloc. El president era Ramon Cavero, que feia més de vint anys que estava en el càrrec. Els membres de la junta van considerar que ja havia finalitzat el seu cicle, per la qual cosa llavors van entregar les claus del local social situat al carrer Alcalde Pujol a la regidoria de Participació Ciutadana.

El tinent d’alcalde responsable de Participació, Joan Gómez, va explicar que la situació es resoldrà perquè hi ha veïns que tenen intenció de tornar a reactivar-la, encara que no hi ha cap termini fixat per fer-ho. Aquesta no és la primera vegada que la junta d’una associació veïnal dimiteix i que queda inactiva durant un temps o fins i tot anys perquè resulta complicat que algú es comprometi a assumir-ne la direcció. De fet, dissabte vinent es tornarà a constituir formalment la del Clot de les Granotes, que va estar sense funcionament durant anys.

La majoria dels presidents veïnals fa lustres que estan al càrrec i alguns no el poden deixar simplement perquè ningú vol rellevar-los. El president veïnal del Noguerola, Miquel Sabaté, ja va anunciar que no optarà a la reelecció després de vint anys en el càrrec “perquè no em vull eternitzar”.

Els veïns demanen una pista esportiva al Clot El president de l’associació de veïns del Clot de les Granotes, Manel Rodríguez, ha proposat habilitar una pista esportiva a la plaça de la Constitució per poder implicar així els nens del barri en els jocs participatius. De fet, té la intenció de crear un torneig de pilota de cara al mes de novembre. Rodríguez considera que hi ha “racons de la plaça de la Constitució que estan desaprofitats”, per la qual cosa ha optat per proposar a la Paeria, en el marc dels pressupostos participatius, la construcció d’una petita pista perquè els nens puguin jugar a futbol o a d’altres esports.

tracking