SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tres ferits en dos col·lisions múltiples a l'A-2 i l'N-240

A l’autovia, un camió va envestir una furgoneta de manteniment || Un dels afectats, menys greu a l’Arnau

Vista de la furgoneta que implicada ahir en una col·lisió a l’autovia entre Lleida i Alcoletge.

Vista de la furgoneta que implicada ahir en una col·lisió a l’autovia entre Lleida i Alcoletge.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones van resultar ahir ferides de diversa consideració en dos col·lisions múltiples a l’A-2 i a l’N-240. La primera d’aquestes va tenir lloc cap a les deu del matí a l’autovia, entre Lleida i Alcoletge, quan per causes que es desconeixen un camió va envestir una furgoneta de manteniment de carreteres. També s’hi va veure implicat un altre vehicle. A causa de la col·lisió, els dos vehicles van resultar greument danyats.

El conductor de la furgoneta, que estava fent manteniment a l’A-2 a Lleida, va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova en estat menys greu. El xòfer del camió va rebre l’alta al mateix lloc de l’accident.

El sinistre va obligar a tallar un carril de l’autovia durant més de dos hores fins que es van retirar els vehicles accidentats. La circulació a la carretera es va restablir a les 12.30 hores. D’altra banda, dos camions i una furgoneta es van veure implicats en una col·lisió per darrere a l’N-240 al terme municipal de Lleida. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, van rebre l’avís poc abans de les quatre de la tarda. A causa de la col·lisió, que es va produir al quilòmetre 84,5 en direcció a Lleida, dos persones van resultar ferides de forma lleu.

tracking