SEGRE

Denunciat a Lleida un conductor per amenaçar-ne un altre amb una destral

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar divendres a la tarda un conductor que en va amenaçar un altre amb una destral al barri Universitat. Segons va informar aquest dilluns la Policia Local, poc abans de les cinc de la tarda va rebre un avís al carrer Canonge Brugulat d’un conductor que denunciava que un altre xòfer portava una destral i que l’hi havia ensenyat des del cotxe. Els agents van localitzar poc després aquest home, de 44 anys, i van observar que portava la destral en qüestió al seient del copilot del seu vehicle. Després de decomissar la destral, els agents van obrir diligències contra el conductor per exhibició d’objectes perillosos amb ànim intimidador.

D’altra banda, un altre conductor va ser denunciat ahir per la Urbana per circular ebri i xocar contra la marquesina de la terrassa d’un bar de l’avinguda Sant Ruf. El xòfer, de 34 anys, va donar una taxa d’alcoholèmia d’1,22 mg/l, per la qual cosa els agents van obrir diligències penals i van activar la grua municipal per retirar-li el cotxe.

Així mateix, la Urbana va denunciar per la via penal uns altres dos conductors ebris. El primer va ser interceptat al carrer Mossèn Reig per una infracció de trànsit i va donar una taxa d’alcoholèmia d’1,15 mg/l. El segon va ser denunciat al carrer Arquitecte Gomà per circular en direcció contrària amb una taxa d’alcohol en sang de 0,85 mg/l. A tots dos se’ls va retirar el vehicle.

tracking