SEGRE

Les denúncies per zona blava a Lleida cauen un 69% en els últims deu anys

El 2017 es van superar les 20.000 targetes d’hores gratuïtes expedides

Un parquímetro en la ciudad de Lleida.

Les denúncies per zona blava a Lleida cauen un 69% en els últims deu anysSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 5.129.725 vehicles van utilitzar durant el 2017 les places d'aparcament regulat a la ciutat de Lleida, 83.692 més que l'any 2016, segons s'ha donat a conèixer en el marc de la Comissió de seguiment d'Eysa, empresa concessionària d'aquest servei a la capital del Segrià.

El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha afirmat que les dades “són un símptoma de dinamisme i de que la mobilitat associada a la gestió i a l’aparcament regulat funciona correctament”.

Larrosa també ha destacat la reducció del nombre de denúncies que s’ha registrat de manera pràcticament continuada des de l’any 2007. Així, en els últims 10 anys, el nombre de denúncies per manca de tiquet o per sobrepassar el temps límit s’ha reduït en prop d’un 69% a Lleida, un fet que, segons el regidor, demostra que “més rotació significa un augment de recaptació, però també una considerable disminució de les denúncies”.

La comissió de seguiment d’Eysa també ha posat sobre la taula l’augment del nombre de targetes operatives d’Hores Blaves, que ha passat de 18.358 l’any 2016 a 20.854 l’any 2017. Les Hores Blaves és una iniciativa que premia les bones pràctiques de la conducció vial als lleidatans i que permet gaudir de fins a un màxim de 50 hores d’aparcament a l’any a les zones blaves de la ciutat.

tracking