SEGRE

EDUCACIÓ TITULACIONS

Llum verda als dos primers graus de tres anys a la UdL

Un es farà a la Politècnica i un altre, al campus d’Igualada

Horacio Capel.

Horacio Capel.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern i les universitats catalanes han donat llum verda inicial a la programació universitària del curs 2019-2020, que inclou un total de 26 nous graus i 40 màsters oficials. A més van acordar avançar els terminis del procés de verificació per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya (AQU).

Aquesta agilitació comportarà que les carreres que es comencin a impartir el curs vinent ja tindran l’informe aprovat quan se celebri el Saló de l’Ensenyament el pròxim 14 de març. Així, el proper curs hi haurà 18 graus de tres anys de durada i la Universitat de Lleida estrenarà els seus dos primers amb aquest format. Un és el de disseny digital i tecnologies creatives, que s’impartirà a l’Escola Politècnica Superior, al campus de Cappont, i inicialment tindrà 45 places.

L’altre grau serà el de tècniques d’interacció digital i computació i es farà al campus que té la Universitat de Lleida a Igualada, que comptarà amb 40 places més. Aquests nous graus s’adapten al nou format, conegut com 3+2, de tres anys de grau i dos de màster.

La majoria d’aquests nous graus programats per al curs 2018-2019 comptaran amb l’informe favorable de l’AQU per al Saló de l’Ensenyament.

D’altra banda, el consell de govern de la Universitat de Lleida va aprovar ahir concedir el títol de doctor honoris causa al geògraf i professor emèrit de la Universitat de Barcelona Horacio Capel.

Al seu torn, el consell de govern va aprovar la primera convocatòria per al Campus Jove Itinera per a estudiants d’ESO, Batxillerat i Formació Professional, que consistirà a donar ajuts als que organitzin cursos i tallers temàtics d’investigació per a futurs universitaris.

tracking