SEGRE

Manifestacions i cassolades a Lleida i Catalunya contra Felip VI

Els comitès de defensa de la república (CDR) van convocar manifestacions a tot Catalunya, a Lleida davant de la subdelegació del Govern central

Manifestació contra Felip VI a LleidaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comitès de defensa de la república (CDR) van convocar manifestacions a tot Catalunya, a Lleida davant de la subdelegació del Govern central, i l’ANC i Òmnium van convocar una “gran cassolada” en contra de la presència del rei Felip VI a Barcelona. A Lleida, unes 200 persones van sortir des de la subdelegació del Govern central fins a l’estació de Renfe, on van cridar consignes en contra del monarca i a favor de la república. De fet, la marxa anava encapçalada per una pancarta titulada “La República és dona”.

A tot Catalunya, cassoles, xiulets, botzines i objectes diversos van ser presents en molts municipis, on els manifestants van mostrar el seu rebuig al monarca “per haver donat suport a la repressió policial contra votants pacífics de l’1-O”.

Els concentrats van lluir llaços i bufandes grocs i molts portaven pancartes reclamant “llibertat presos polítics” juntament amb estelades.

tracking