SEGRE

VÍDEO. Un agent de la Urbana de Lleida colpeja un home que està al terra

Segons fonts municipals, les imatges són la part final d'una actuació després que els dos joves insultessin i agredissin dos agents

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un usuari ha difós aquest dijous a través de les xarxes socials un vídeo en què es veu com un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida colpeja un home que es troba al terra en un bar. Segons fonts municipals, es tracta de la part final d'una actuació policial en un establiment del carrer Comtes d'Urgell el passat dimecres. Es va produir quan veïns van avisar la policia que un grup de persones provocava molèsties. En arribar al lloc, els agents es van trobar un grup de persones, la majoria dels quals va marxar amb l'arribada de la policia. Segons les mateixes fonts municipals, dos dels joves, que tenen antecedents policials, en ser requerits per identificar-se van insultar i agredir els agents, que van respondre a l'agressió.

Segons veïns de la zona, els joves van rebre els agents llançant-los botelles i caixes, mentre que altres testimonis ho neguen i asseguren que l'actuació policial va ser excessiva i que en cap cas està justificat que un dels agents agredís un dels detinguts amb una cadira.

Tant els dos agents de la urbana com els dos joves implicats han presentat denúncia per lesions i el jutge haurà de decidir si hi ha motius per actuar judicialment.

VÍDEO. Un agent de la Urbana de Lleida colpeja un home que està al terra

VÍDEO. Un agent de la Urbana de Lleida colpeja un home que està al terra

tracking