SEGRE

La Paeria obre un expedient informatiu a l'agent de la pallissa

Els joves detinguts denuncien dos policies locals per presumptes delictes contra la integritat moral, tortures per discriminació i també d'agressions amb instrument perillós

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Lleida ha obert un expedient informatiu per recollir tots els detalls de l'actuació policial que va acabar amb l'agressió d'un agent de la Guàrdia Urbana a un jove de 21 anys. El moment en què l'agent colpeja i llença una cadira al cap del jove mentre està a terra va ser enregistrat per un testimoni i es va fer viral a les xarxes socials. Ara, el consistori busca posar aquestes imatges en context. Un cop estigui enllestit, faran arribar l'informe a la Fiscalia, que investiga si es podria tractar d'un delicte d'odi. No obstant, la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, ha negat que hi hagi motivació racista.

D'altra banda, representants dels grups municipals d'ERC, la Crida i el Comú s'han reunit aquest migdia amb Sara Mestres i l'intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz.

Els dos joves que van ser detinguts arran dels fets van quedar en llibertat dijous al matí després de passar la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Aquest divendres, la seva advocada ha presentat una denúncia per presumptes delictes contra la integritat moral, tortures per discriminació i també d'agressions amb instrument perillós.

Els dos joves, dijous al vespre a les instal·lacions de Segre

L'ajuntament de Lleida obre un expedient informatiu a l'agent de la pallissaSEGRE

tracking