SEGRE

SERVEIS NETEJA

La Crida preveu recórrer als jutjats la pròrroga del contracte a Ilnet

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Crida va anunciar ahir que presentaran al ple un recurs de reposició contra la pròrroga del contracte del servei de recollida de residus i neteja viària fins al 2023, a l’empresa Ilnet. En cas que el ple rebutgi el recurs, que és el més probable, anirà al jutjat contenciós administratiu.

La formació assegura que no es donen les condicions legals per modificar aquest contracte per raons d’interès públic, degudes a causes imprevistes, “que no tenen res a veure amb el fet d’iniciar una prova pilot de recollida selectiva durant sis anys”, va denunciar el regidor Pau Juvillà.

Va afirmar que la Paeria va presentar la pròrroga “molt ràpid perquè no vol complir la nova llei de contractes públics”. Aquesta, segons va assenyalar la formació, restringeix la manera d’adjudicar la gestió dels serveis públics.

Per exemple, impedeix fer un sol contracte per a dos serveis diferents, recollida d’escombraries i neteja viària, com té actualment Ilnet i “obliga a fer-los en lots”. Així doncs, considera que el govern de la Paeria “ha utilitzat l’excusa” de no disposar de prou temps per redactar un nou contracte.

La Crida posarà un recurs a la pròrroga del contracte d'Ilnet

La Crida posarà un recurs a la pròrroga del contracte d'IlnetM. MARQUÈS

tracking