SEGRE

Vint-i-quatre tancs travessen Lleida amb tren per a unes maniobres militars a Saragossa

Dimecres a la nit, després de desembarcar al port de Tarragona procedents de Ceuta

El comboi ferroviari que transportava els tancs va passar ahir a la nit cap a les 23.30 hores per l'estació de Lleida-Pirineus.

El comboi ferroviari que transportava els tancs va passar ahir a la nit cap a les 23.30 hores per l'estació de Lleida-Pirineus.Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vint-i-quatre tancs van travessar dimecres a la nit les comarques de les Garrigues i el Segrià a bord d’un tren que els transportava des del port de Tarragona fins a Saragossa. Allà participaran en unes maniobres militars al Centro de Adiestramiento San Gregorio. Al recorregut per Lleida, el comboi va fer almenys dos parades a l’estació de Vinaixa i la de la capital del Segrià, on va arribar poc abans de les 23.00 i es va aturar uns minuts abans de prosseguir el trajecte cap a Aragó.

Aquests vehicles blindats procedeixen de Ceuta i s’utilitzaran en un exercici de l’Exèrcit de Terra que mobilitzarà també 1.100 militars i uns 230 vehicles més, que es desplaçaran per carretera al tenir rodes en lloc d’erugues metàl·liques. Les maniobres, que s’han d’iniciar aquesta setmana, es prolongaran fins al 9 de març.

L’endemà, està previst que tots els vehicles facin el trajecte invers de tornada cap a Tarragona.

tracking