SEGRE

Detingut per atracar amb un matxet dos establiments de Lleida

En una botiga de compravenda de joies de Pardinyes l'home va lligar de peus i mans la dependenta

El matxet utilitzat per l'atracador.

Detingut per atracar dos establiments de Lleida amb un matxetMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts un home, de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor de robatoris amb violència i intimidació en dos establiments de la capital del Segrià. Segons ha explicat la policia, dimarts al matí es va produir un atracament en un establiment de compravenda de joies i objectes de valor situat al barri de Pardinyes de Lleida. Un home va entrar a les 12 del migdia a la botiga i va amenaçar la dependenta amb un matxet. Tot seguit, la va obligar a entrar al lavabo, la va lligar de peus i mans amb cinta aïllant i la va deixar tancada. L'atracador va trencar les vitrines i va omplir una bossa de mà amb joies i altres objectes. Mentrestant, la treballadora va aconseguir alliberar-se i va sortir corrents de l'establiment. En veure que la dependenta escapava, l'atracador també va sortir de l'establiment, va amenaçar als vianants que s'havien apropat en escoltar els crits i va fugir corrents. Tot i això, un home va poder arrabassar-li la bossa on portava els objectes sostrets.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre, una hora després, localitzar i detenir a l'atracador quan anava caminant per l'avinguda Prat de la Riba. Els agents desplaçats a la botiga, a banda de constatar els nombrosos danys, van trobar al terra el matxet utilitzat en l'atracament.

Un cop detingut, els mossos van relacionar l'home amb un segon atracament comès el dia anterior en una ferreteria del mateix barri de Pardinyes. En aquest cas, l'autor també va intimidar la treballadora amb la mateixa arma blanca i va sostreure els diners de la caixa enregistradora.

El detingut, amb antecedents, passarà aquest dijous a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking