SEGRE

EQUIPAMENTS GARDENY

La Paeria diu que la 'disco' The Hill encara no ha pagat

Insisteix que vol rescindir-ne la concessió || En el ple es va ajornar un mes

L'edifici de la discoteca The Hill a Gardeny.

La Crida denuncia que la discoteca The Hill deu més de 900.000 euros a la Paeria per la concessió de GardenySEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El govern de la Paeria insistirà de nou en la comissió d’Economia de dimecres en la seua intenció de rescindir el contracte a Ágora del Este, concessionària de la discoteca The Hill de Gardeny, al no haver pagat encara cap dels cànons que tenen pendents (deuen 934.490,23 euros), segons va confirmar la tinent d’alcalde Montse Mínguez. En el ple del febrer, PDeCAT, ERC, Crida, PP i Comú van aconseguir ajornar un mes l’expedient amb l’argument que l’empresa va presentar un contenciós al no estar d’acord a pagar el cànon del primer any de la concessió (2015), ja que no va poder obrir per la tardança de l’ajuntament a formalitzar l’adjudicació.

A més, van assegurar tenir el compromís de l’empresa que abonaria un dels cànons que deu abans del ple del març (el dia 23).

Mínguez va assegurar ahir no haver tingut cap contacte amb la firma des de l’aprovació de l’ajornament, per la qual cosa ha optat per incloure l’expedient ja en la comissió. “L’informe tècnic diu que hi ha prou causes per a la rescissió. Si com a govern hagués decidit ajornar-la un mes, l’oposició m’hauria acusat de prevaricació”, va subratllar.

Aquest diari no va poder localitzar ahir el portaveu d’Ágora del Este. No obstant, en altres ocasions els titulars de The Hill han apuntat que abans de pagar esperen la sentència que decideixi quina és el període de vigència de la concessió.

tracking