SEGRE

La Paeria tanca per consum de drogues el bar on un urbà va agredir un jove

Fragments del vídeo en el qual es veu un urbà agredint el jove dimecres passat.

Fragments del vídeo en el qual es veu un urbà agredint el jove dimecres passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha ordenat el tancament del bar La Cordobesa, del carrer Comtes d’Urgell, on un urbà va agredir un jove el 28 de febrer passat. Segons van confirmar fonts de l’ajuntament, el tancament es deu a una acta aixecada dimecres passat contra l’establiment per una infracció molt greu al tolerar el consum de substàncies estupefaents.

Després de publicar-se el vídeo en el qual apareix un agent de la Guàrdia Urbana agredint un jove a l’esmentat bar, la regidora de Seguretat Ciutadana va assenyalar que el local acumulava quatre actes per consum de drogues, també a l’interior de l’establiment. Així mateix, l’actuació de la Policia Local es va iniciar al ser alertada pels veïns per queixes de soroll al bar. L’actuació policial està ara en mans judicials.

El Jutjat d’Instrucció 2 de Lleida ha de decidir encara si admet o no a tràmit la denúncia presentada per dos joves (el que apareix al vídeo i un amic) que van denunciar dos urbans per lesions amb instrument perillós, tortures i un delicte contra la integritat moral. Per altra banda, els agents van presentar denúncia contra els joves per amenaces i atemptat a l’autoritat. A la causa també s’ha personat una entitat estatal d’immigrants

tracking