SEGRE

Convoquen concentracions per demanar la jubilació anticipada dels policies locals

Els dies 23 de març i 6 i 20 d’abril, davant de la subdelegació del Govern

Vista de l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats integrants de la Plataforma Nacional per l’Avançament de l’Edat de Jubilació dels Policies Locals han programat una sèrie de mobilitzacions d’una hora davant les delegacions i subdelegacions de Govern de les diferents províncies. Segons CCCOO, l’objectiu és protestar contra “l’incompliment de la promesa feta pel Govern central d’aprovar el decret que permetria l’avançament de l’edat de jubilació dels policies locals”.

Les mobilitzacions tindran lloc els dies 23 de març i 6 i 20 d’abril, de les 11 a les 12 hores. A Lleida els policies es concentraran davant de la subdelegació del Govern estatal, a la plaça de la Pau.

El sindicat CCOO recorda que ja fa quatre anys de l’anunci en roda de premsa, a Valladolid, de la posada en marxa de la campanya reivindicant l’avançament de l’edat de jubilació dels policies locals i denuncia que l’aprovació de decret es troba paralitzada, tot i que des del mateix Govern s’ha determinat que es compleixen tots els requisits legals per poder establir els coeficients reductors que permeten l’avançament de l’edat de jubilació dels policies locals, després d’haver obtingut el vistiplau per part de la Seguretat Social,.

El procés porta paralitzat des de fa sis mesos a l’espera de que el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, faci l’informe preceptiu, com a pas previ a remetre l’expedient al Consell d’Estat perquè faci el corresponent informe, tots ells tràmits previs a l’aprovació per part del Consell de Ministres.

tracking