SEGRE

TRIBUNALS CRIM

Mantenen a la presó l'empresari acusat d'assassinar el seu cunyat

L’Audiència li denega la posada en llibertat per la gravetat dels fets i el risc de fuga || Josep Puig-Gros nega haver acabat amb la vida d’Eduard Ardiaca

Josep Puig-Gros va ingressar a la presó el 24 de juny del 2017 després de passar a disposició judicial.

Josep Puig-Gros va ingressar a la presó el 24 de juny del 2017 després de passar a disposició judicial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha denegat la posada en llibertat amb càrrecs per a Josep Puig-Gros Batsi, l’empresari carni de Benavent de Segrià de quaranta-vuit anys, acusat de matar a trets el seu cunyat, Eduard Ardiaca Olalla, de quaranta-dos anys, el juny de l’any passat. El tribunal ha desestimat el recurs presentat per l’advocat i esgrimeix, entre altres motius, la gravetat dels fets i els múltiples indicis, el risc de fuga i les proves que pesen contra ell.

El cas està actualment a l’última fase de la instrucció, segons van apuntar fonts judicials. La víctima va desaparèixer el dilluns 19 de juny i el divendres 23 de juny van trobar el cadàver dins del maleter del seu cotxe al carrer Béjar de Sants, a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van citar el dimecres 21 Josep Puig-Gros a comissaria, on el van arrestar com a principal sospitós de la desaparició. Sempre ha negat ser-ne l’autor. No obstant, sí que va admetre que dilluns va estar a Barcelona i els Mossos d’Esquadra compten amb múltiples proves i indicis que apunten directament cap a ell.

També va anar dimarts (l’endemà del crim) a un camp de tir per disparar amb les seues armes, per la qual cosa els investigadors creuen que va buscar una coartada per l’elevada probabilitat que li trobessin restes de pólvora a les mans després que, segons sospiten els Mossos, matés el cunyat.

El crim d’Eduard Ardiaca va tenir lloc a l’obrador que Cansaladeries Puig-Gros té a Torre-serona. Els Mossos van trobar a les instal·lacions casquets de bala durant l’escorcoll que hi van practicar.

LES CLAUS

  • Desaparició. Eduard Ardiaca Olalla, de 42 anys, va desaparèixer el dilluns 19 de juny. El cadàver es va trobar el divendres 23 dins del maleter del seu cotxe al carrer Béjar de Sants, a Barcelona.
  • Mòbil econòmic. Els investigadors creuen que el mòbil del crim és econòmic. Josep Puig-Gros va acumular grans deutes, entre els quals un de molt important amb la víctima que, pel que sembla, el dilluns 19 va anar a l’obrador per donar-li un ultimàtum perquè també travessava una mala situació. 
tracking