SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Un veí de Lleida mor en un accident de trànsit a Mont-roig

Tenia 55 anys i el cotxe que conduïa va xocar frontalment amb una furgoneta a la polèmica carretera N-340 || Tres persones més van resultar ferides, una de greu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 55 anys, José Javier Iglesias Pérez, va morir divendres passat a la tarda en un accident de trànsit ocorregut a la localitat de Mont-roig del Camp, a la província de Tarragona. Segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit, els fets van ocórrer quan passaven pocs minuts de les set de la tarda a la carretera N-340, concretament en el quilòmetre 1.136,2. Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, una furgoneta i un turisme van col·lidir frontalment en aquest punt. Com a conseqüència del fort impacte, el conductor d’aquest últim, que va quedar convertit en un garbuix de ferros, hauria sortit disparat del vehicle, la qual cosa li va causar ferides d’extrema gravetat que van provocar que morís a l’acte.

De fet, fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però els sanitaris ja no van poder fer res per salvar la vida a aquest veí de la capital de Ponent.

La via, amb una elevada sinistralitat, va quedar tallada completament durant tres hores

En aquest sentit, a l’altre vehicle implicat en l’accident mortal viatjaven tres persones. Una va ser traslladada pel SEM al centre metge de Cambrils en estat menys greu i les altres dos van ser ateses i donades d’alta al lloc del sinistre.

Al dispositiu de l’accident també van participar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i set patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Per facilitar el treball dels serveis d’emergència, la carretera va quedar tallada durant gairebé tres hores i la situació no va poder normalitzar-se fins a les deu de la nit. El sinistre mortal va tenir lloc només 24 hores després que el ministeri de Foment anunciés la licitació de cinc rotondes més en diferents punts d’aquesta polèmica carretera, molt saturada a causa de l’elevat volum de trànsit que registra, amb l’objectiu de reduir el nombre d’accidents mortals, que ha provocat protestes d’alcaldes i veïns.

tracking