SEGRE

PARTITS URBANISMECOMERÇ INNOVACIÓ

El Comú proposa més pisos socials i zones verdes en el POUM

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú va entregar ahir al tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, trenta propostes per incloure-les en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Entre les mesures que defensen hi ha augmentar fins al 50% la previsió de pisos de Protecció Oficial, ja que consideren que “la proposta de la Paeria planteja el mínim legal”, va dir el regidor Sergi Talamonte.

Així mateix van remarcar la necessitat que el creixement de la ciutat ha de ser expansiu i no “densificar més alguns barris”.

També demanaran augmentar la construcció de pàrquings subterranis per incentivar el transport públic i convertir en zona de vianants carrers, augmentar la construcció de parcs urbans i zones verdes i eliminar l’amnistia de les urbanitzacions il·legals de l’Horta. Talamonte va dir que “difícilment recolzarem el POUM si no hi inclouen aquestes mesures”.

La Federació de Comerç (Fecom) va celebrar ahir una xarrada dinar sobre les experiències de la digitalització de les empreses comercials dins dels actes de la Setmana del Comerç, que aquest any compleix la segona edició. D’altra banda, Pimec Lleida també va celebrar ahir el cicle Pimec Experiènces, que debat les qüestions que més preocupen els comerciants en el dia a dia i en el qual va intervenir el director general d’ANFISA, Antoni Figueras.

Un instant de la xarrada dinar ahir a la Fecom.

Un instant de la xarrada dinar ahir a la Fecom.ITMAR FABREGAT

tracking