SEGRE

La Paeria canviarà de lloc la zona de pícnic del parc de les Basses

La primera fase de reforma compta amb un pressupost de 150.000 euros

Un moment de la vista de l'alcalde al parc de les Basses aquest dimecres.

La Paeria invertirà 150.000 euros en la primera fase de remodelació de Les BassesAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat aquest dimecres l’ajuntament impulsarà aquest estiu la primera fase de remodelació del parc de Les Basses. El projecte d’aquesta primera actuació compta amb un pressupost de 150.000 euros i inclou la col·locació de nou mobiliari com taules de pícnic, barbacoes, piques i zona de recollida de deixalles, així com una anàlisi de l'estat de l'arbrat i la plantació de nous arbres. També s'enderroquen les barbacoes, piques i taules de l'emplaçament actual i s'habilitaran nous camins amb paviments tous, per on no es permetrà passar als cotxes, que hauran d'estacionar a les zones d'aparcament habilitades.

En aquest sentit, l'espai actual de pícnic forma part del recinte del futur càmping, de manera que es condicionarà una nova zona de 900 metres quadrats prop de la zona esportiva.

Ros també ha avançat que aprofitant els treballs s’arranjaran les illetes que hi ha a l'entrada del parc i es renovarà la tanca que el separa de la carretera.

"Durant aquest any es donarà una empenta molt important al parc de Les Basses i ara durant aquests dies estem fent millores i manteniment que fem tradicionalment cada any, però ara amb més intensitat pels dies de Setmana Santa i Pasqua que són els que té més ús el parc de Les Basses”, ha afegit l’alcalde.

tracking