SEGRE

Detingut al fugir d'un control i tirar una caixa de marihuana

Imputat per un delicte contra la salut pública i desobediència

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, per un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. Els fets van tenir lloc a les 12.30 hores del migdia al passeig de l’Onze de Setembre quan els Mososos, que duien a terme un control preventiu, van donar l’alto al turisme conduït pel detingut.

LES CLAUS

  • Sospites. Els Mossos van detectar una forta olor de marihuana en un control preventiu. 
  • Fuga. El conductor va fugir després de demanar-li que baixés del vehicle amb una conducció temerària i va tirar, presumptament, una caixa amb 3 kg de droga.

Va ser en aquell moment que els agents van detectar una forta olor de marihuana i van requerir al conductor del vehicle que baixés per efectuar un registre al turisme. Tanmateix, l’home va accelerar bruscament i va fugir del lloc, fent cas omís dels agents i conduint de manera temerària a través de diversos carrers. Després de seguir-li la pista, els Mossos van poder localitzar el vehicle al carrer Germans Izquierdo i van trobar restes de la droga al seient del copilot. Posteriorment, els agents van localitzar una caixa amb tres quilos de marihuana al carrer Cristòfol de Boleda, que se sospita que hauria tirat el detingut per evitar que el sorprenguessin amb aquesta i que al mercat podria haver assolit un valor de 15.980 euros. Finalment, els agents van localitzar el conductor fugit al carrer de Segòvia, on van procedir a la seua detenció. El det ingut va passar a disposició judicial dimarts i va quedar en llibertat amb càrrecs. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van informar que la investigació segueix oberta i que no es descarten més detencions.

tracking