SEGRE

EDUCACIÓ PREINSCRIPCIÓ

Tres instituts assumiran un grup més de primer d'ESO

La Mitjana a Pardinyes, Gili i Gaya i Caparrella, el curs vinent || Campanya de la Fapac a favor dels centres públics

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els instituts La Mitjana, Gili i Gaya i Caparrella oferiran en la preinscripció de cara al pròxim curs un grup més de primer d’ESO. En tots els casos, passaran de tres a quatre, segons van informar els centres. En el cas de la Mitjana, guanyarà un grup per assumir més alumnes al no poder fer-ho l’altre institut de Pardinyes, el Josep Lladonosa, que aquest curs sí que va augmentar un grup i això va provocar que els estudiants de Batxillerat hagin de fer classe a l’Escola Oficial d’Idiomes dos dies a la setmana. L’institut Caparrella, per la seua part, recuperarà el quart grup que va perdre aquest curs a l’haver disminuït el nombre d’alumnes procedents de pobles.

Així mateix, el Joan Oró mantindrà quatre grups i, tal com va avançar aquest diari, el col·legi públic Magraners acollirà alumnes de primer i segon d’ESO. Ensenyament preveu també incrementar grups en diverses localitats.

D’altra banda, la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes va presentar ahir un vídeo per animar les famílies a preinscriure els nens a escoles públiques (el termini és del 13 al 24 d’abril). Reivindica aquests centres com els garants de la igualtat d’oportunitats la convivència i la diversitat.

El campament d’emprenedoria a l’institut Torre Vicens.

El campament d’emprenedoria a l’institut Torre Vicens.ÒSCAR MIRÓN

tracking