SEGRE

EMERGÈNCIES SUCCESSOS

Alarma per un incendi a l'assecadora d'un hotel de Cappont

Dos dotacions dels Bombers, al lloc dels fets.

Dos dotacions dels Bombers, al lloc dels fets.L.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir en un petit incendi que es va produir a les instal·lacions d’un hotel de Cappont. Segons van informar els mateixos Bombers, els fets van ocórrer poc després de dos quarts de deu del matí en aquest edifici, situat a l’avinguda Barcelona.

Pel que sembla, va ser una treballadora de l’hotel que va alertar els serveis d’emergències quan van començar a cremar uns draps a la zona de les assecadores, la qual cosa va generar una important quantitat de fum.

Dos dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc dels fets, encara que quan van arribar a les instal·lacions van poder comprovar que l’incendi havia pogut ser sufocat pels mateixos treballadors. Per això, els efectius simplement es van dedicar a revisar que no s’haguessin produït danys majors.

L’incident va quedar resolt en poc temps i no va afectar els clients ni els treballadors, ja que no va ser necessari que fossin desallotjats, segons van confirmar també fonts de la Guàrdia Urbana, que va enviar una patrulla al lloc.

tracking