SEGRE

ACTIVITATS SERVEIS SOCIALS

Una trentena de joves rehabilitaran sis pisos

Des d’avui fins dimecres pintaran sis habitatges i una escala de la Mariola || Perquè coneguin casos d’exclusió social

Els joves van participar ahir en un taller de pintura per saber com hauran de treballar.

Els joves van participar ahir en un taller de pintura per saber com hauran de treballar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 31 joves d’entre 15 i 18 anys van arribar ahir a Lleida, alguns provinents de Barcelona, per efectuar tasques de rehabilitació en sis pisos i una escala de la Mariola.

El projecte, denominat La Murga, està impulsat per l’Associació d’Escoltes Catalans per sensibilitzar els joves sobre el dret a un habitatge digne. Aquest és el vuitè any que es fa a Lleida i fins al dia 28 rehabilitaran sis pisos i una escala, renovant la pintura i arreglant les goteres.

L’objectiu és millorar les condicions de persones que viuen en risc d’exclusió social. Els organitzadors i els serveis socials confien que aquesta experiència permetrà a aquests voluntaris adquirir una actitud crítica sobre la societat actual. Els participants estan acompanyats per nou monitors i dormiran al col·legi Santa Maria de Gardeny fins al dijous 29, quan tindrà lloc una sessió de comiat en la qual avaluaran el que han viscut.

Ahir, van rebre classes d’un taller de pintura perquè sàpiguin com treballar durant els propers dies i el president de l’associació veïnal de la Mariola, Víctor Ruiz, els va explicar quina és la situació del barri. Avui mateix començaran a treballar.

tracking