SEGRE

MOBILITAT

Carril bici de Rambla d'Aragó al Pont Universitat

La Paeria anuncia per a aquest estiu un gir a l’esquerra des de Rambla d’Aragó a Bisbe Messeguer i l’ampliació d’una vorera de LLuís Companys

Carril bici de Rambla d'Aragó al Pont Universitat

Carril bici de Rambla d'Aragó al Pont UniversitatMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria està reformant el carril bici de la Rambla d’Aragó per millorar la seua seguretat, a petició dels mateixos usuaris. Aquest obra va ser una de les escollides en els pressupostos participatius de l’any passat, i consisteix a ampliar-lo i separar-lo millor dels carrils de circulació de vehicles. Té un termini d’execució de dos mesos. El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa assegura que intenten "compatibilitzar els diferents sistemes de transport urbà i avançar en la moblitat sostenible" i detalla que a l’estiu iniciaran les obres per dotar de carril bici a l’avinguda Catalunya i la plaça Espanya, per connectar-lo amb el del Pont Universitat i finalitzar d’aquesta manera l’eix nord-sud".

Coincidint amb aquests treballs, l’ajuntament habilitarà un gir a l’esquerra amb regulació semafòrica des de la Rambla d’Aragó cap al carrer Bisbe Messeguer, per evitar d’aquesta manera que els vehicles hagin de donar la volta pel Centre Històric. Ara, els cotxes que pugen per Rambla d’Aragó han de circular per Govenador Montcada, Lluís Besa i Sant Crist per accedir a Bisbe Messeguer. "Serà un accés directe i descarregarà de trànsit el Barri Antic", destaca Larrosa. Així mateix, l’habilitació del carril bici per l’avinguda Catalunya comportarà l’ampliació d’un tram de vorera de Lluís Companys (la de l’edifici Eurofòrum) i l’eliminació d’un carril de circulació.

tracking